Захищав Україну ще з 2014-го: У бою з росіянами загинув відомий волонтер та воїн

На війні з російськими окупантами загинув волонтер ГО “Мотохелп” Віталій “Lucky” Коров'яковський. Про це повідомила ГО “Мотохелп”, передають Патріоти України.

Віталій Коров'яковський з початку Майдану допомогав в Червоному Хресті у складі медиків-волонтерів. З 2014 року пішов боронити Україну, був у полоні.

Після повернення з полону створив родину, виховував старшого сина та двох маленьких дітей. Віталій Коров'яковський отримав нагороди від держави:

  • За рятування людей під час Революції Гідності,
  • За активну громадянську позицію та допомогу в АТО,
  • Орденом “За мужність” III ступеня були нагороджений разом з 4 волонтерами ГО “Мотохелп”.
  • За ті ж самі дії видано відзнаку Загонів Швидкого Реагування Червого Хреста України.

Після 24 лютого 2022 року він знову пішов захищати Україну від ворогів.

З 24 лютого 2022 року служив на посаді командира 3-ї стрілецької роти 206-го окремого батальйону 112-ї бригади тероборони (Київ) протягом лютого-березня 2022 року.

Надалі командував взводом під час бойових дій на Купʼянському напрямку. Останнім часом був заступником начальника штабу 70-го мукачівского батальйону ТрО.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...