Захищав Україну від окупантів: На Донеччині загинув колишній футболіст Динамо

На війні загинув колишній гравець Динамо та молодіжної збірної України Сергій Баланчук. Він воював у складі Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Вічна пам'ять герою

Колишній футболіст воював у Донецькому напрямку. До ЗСУ був призваний наприкінці квітня. Ексфутболіст загинув під Бахмутом внаслідок артилерійського обстрілу на 48-му році життя.

Сергій Баланчук розпочав футбольну кар'єру в київському Динамо, де в юнацькі роки навчався у спортивній школі. У другому складі він дебютував в 1992 році, а в 1995-му перейшов до основної команди. Грав на позиції захисника.

Згодом Баланчук приєднався до ізраїльського клубу Маккабі Хайфа, за який грав упродовж трьох сезонів, зокрема в єврокубках, і виграв у його складі Кубок Ізраїлю-1997/1998 та "бронзу" національного чемпіонату-1998/1999.

У 1999-му Сергій знову перебрався до "біло-синіх" та виграв чемпіонат Першої ліги з Динамо-2.

Також він виступав у полтавській Ворсклі та харківському Металісті. Після закінчення кар'єри працював у юридичній сфері. Також в 1995-1996 роках футболіст грав у складі молодіжної збірної України U-21.

Більшості людей вона добре знайома: Яка хвороба стане причиною наступної пандемії

субота, 20 квітень 2024, 19:30

Більш ніж половина, а саме 57% провідних науковців у галузі охорони здоров'я впевнені, що наступним інфекційним захворюванням, яке спричинить смертельну пандемію, стане новий штам вірусу грипу. Про це пише The Guardian, передають Патріоти України. У мі...

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...