Захист доводить безглуздість звинувачень у зраді Батьківщини: Ветеранку "Правого сектору" Вікторію Котеленець перевели з СІЗО під домашній арешт

Суд перевів на домашній арешт ветеранку АТО Вікторію Котеленець

Апеляційний суд Києва скасував рішення першої інстанції про утримання під вартою Вікторії Котеленець, яку підозрюють у катуваннях українських полонених, та перевів її на домашній арешт.

Про це повідомляє кореспондентка суспільного Юлія Конішевська

Клопотання сторони захисту про звільнення Вікторії Котеленець через необгрунтованість підозри апеляційний суд задовольнив частково, постановивши звільнити жінку з під варти та перевести на цілодобовий домашній арешт із забороною виїжджати з місця проживання.

"Ми дякуємо суду, що він звільнив Вікторію з-під варти, але сподівалися, що запобіжний захід буде скасовано взагалі. Далі ми будемо ініціювати подання про скасування підозри, що стане можливим за півтора місяця", – розповів адвокат Котеленець Віталій Коломієць, зазначають Патріоти України.

На думку сторони захисту, зовнішність Котеленець не співпадає із зовнішністю жінки-конвоїрки, яку звинувачують у катуванні військових, а тому оголошена підозра має бути скасована.

За звільнення Котеленець виступити 28 поручителів, серед яких народна депутатка Яна Зінкевич та міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...