Ольга Сумська нещодавно поділилася святковим рецептом своїх улюблених новорічних страв: яйця-грибочки і салат-ялинка - і ситно, і смачно, передають Патріоти України.
Ольга запевняє, що в дитинстві це були її улюблені страви, а тепер його просто обожнює її чоловік. Як готувати грибочки і ялинку з ківі на закуску, детально розписано тут.
А от тим, хто хоче і смачно їсти, і при цьому не поправлятися, дала пораду тренер Аніта Луценко: вона рекомендує перед новорічною, або будь-якою іншою "кокретною" вечерею, з'їдати порцію зеленого салату.
"Людям, які прагнуть схуднути, рекомендується починати їжу з порції овочевого салату - це допомагає контролювати апетит і зменшує ризик переїдання", - написала у своєму мікроблозі Аніта.
Вона перерахувала свої улюблені продукти для салату:
Аніта Луценко навчить, як їсти, щоб схуднути (фото: instagram.com/anitasporty/)
Прадавці записи та археологічні дослідження свідчать, що в період своєї найбільшої могутності, 2,7 - 2,3 тисячі років тому, скіфські царі контролювали ключові торговельні артерії, які з’єднували територію сучасної України з Близьким та Середнім Сходом ...
Ввечері 12 липня Харків накрила сильна злива з грозою, через негоду постраждали чотири людини, сильний вітер повалив багато дерев та кілька електроопор і пошкодив дахи будинків. Про постраждалих повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передают...