Ольга Сумська нещодавно поділилася святковим рецептом своїх улюблених новорічних страв: яйця-грибочки і салат-ялинка - і ситно, і смачно, передають Патріоти України.
Ольга запевняє, що в дитинстві це були її улюблені страви, а тепер його просто обожнює її чоловік. Як готувати грибочки і ялинку з ківі на закуску, детально розписано тут.
А от тим, хто хоче і смачно їсти, і при цьому не поправлятися, дала пораду тренер Аніта Луценко: вона рекомендує перед новорічною, або будь-якою іншою "кокретною" вечерею, з'їдати порцію зеленого салату.
"Людям, які прагнуть схуднути, рекомендується починати їжу з порції овочевого салату - це допомагає контролювати апетит і зменшує ризик переїдання", - написала у своєму мікроблозі Аніта.
Вона перерахувала свої улюблені продукти для салату:
Аніта Луценко навчить, як їсти, щоб схуднути (фото: instagram.com/anitasporty/)
Пенсійний фонд України регулярно проводить інвентаризацію пенсій - це не нова процедура, а частина його постійної роботи. Її мета - перевірити правильність призначення виплат та виявити можливі помилки. Проте для деяких українців така перевірка може за...
Поблизу узбережжя Сочі в Краснодарському краї у неділю, 3 серпня, зафіксували рідкісне атмосферне явище – велетенські смерчі. Воронки з’явилися над морем і ледь не досягли людних пляжів, повідомляють Патріоти України. Користувачі публікували відео, на ...