Захистить навіть від бомби: У США створили броньований суперкар (фото)

Американська компанія AddArmor створила пікап, який захистить водія від AK-47 і вибухів саморобних бомб. Пікап Hennessey VelociRaptor створили на базі Ford F-150 Raptor. В якості захисту розробники використовували матеріал Dyneema, який нібито в півтора десятка разів міцніший за сталь, передають Патріоти України.

Hennessey VelociRaptor має дверні ручки, що б'ють струмом, звукову систему контратаки, ультраміцні бампери, декілька акумуляторів, систему внутрішнього зв'язку, сирену і навіть систему виявлення закладеної бомби в автомобілі.

Hовинка має 600 кінських сил потужності, завдяки яким розганяється до 100 км/год всього за чотири секунди та може їхати зі швидкістю 80 км/год зі спущеними колесами.

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...