Захистити гарбузи: "Няша" Поклонська раптом згадала, що вона українка

Росіян дуже обурило ставлення Наталії Поклонської до Хелловіна та світлина із нею у вишиванці.

Нелегітимний депутат російської Державної думи, колишній "прокурор" Криму Наталія Поклонська назвала себе "корінною українкою" і розлютила мережу закликом святкувати Хеллоуїн. Відповідний пост вона розмістила на сторінці в Facebook, проілюструвавши його фото у вишиванці, передають Патріоти України.

Так, Поклонська відреагувала на боротьбу з Хелловіном свого колеги з Держдуми Віталія Милонова. "Я, як корінна українка, не можу розділити насторожене ставлення колеги Милонова до гарбузів. На мою думку, наша молодь здатна самостійно визначати, які свята відзначати і з якого приводу веселитися. Зі свого боку пропоную вчителям і батькам повідомляти мені про всі випадки тиску на школи в цьому питанні", – написала вона.

У мережі заява Поклонської викликала хвилю насмішок і гніву. Невдоволення торкнулося як її ставлення до свята, так і знімка в вишиванці. "Щось з Наталією Володимирівною відбувається незрозуміле", "Ключова фраза "Я, як корінна українка". А Ви, мадам, не забули, що в Росії живете? Навіщо нам нав'язуєте свої минулі традиції, прийняті в Україні? І демонстрування себе тут в вишиванці теж багато про що говорить!", "Соромно, Наталю Володимирівно! Така юна, а вже українка", "Дуже шкода, Наталю, що Ви пропагуєте католицькі свята", "Уже корінна українка? Дівчинко, ти цими словами собі амністію не здобудеш", – написали росіяни.

Відреагував і український політолог Олексій Голобуцький. "З дахом не дружить. Уже рвонула публічно захищати гарбуза. Просить дзвонити їй, якщо хтось помітить утиски гарбузів. І тепер вона вже "корінна українка". Може, знайдеться вже добра людина, яка почне бадяжити їй бояришник пустирником із валеріаною?" – зіронізував він у своєму Telegram-каналі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...