Заклади працювали після 23-ї години: У Львові ТЦК провели рейди стриптиз-клубами (фото)

У п'ятницю, 11 жовтня, співробітники ТЦК провели рейди місцями відпочинку у низці міст України. У Львові вони прийшли до стриптиз-клубів. Відповідні фото публікують місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

У центрі Львова поліцейські із працівниками ТЦК навідалися у заклади, які працювали після 23:00. Хоча робота усіх закладів у Львові максимально дозволена до 23 години, багато підприємців цим нехтують.

В одному з стриптиз-клубів, який працював у комендантську годину, виявили чимало чоловіків призовного віку.

Також в цей вечір представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст. В Києві, окрім рейду після концентру "Океану Ельзи", перевірки провели у ресторанах "Goodwine" та "Avalon". У Харкові представники ТЦК навідалися до елітних закладів – "Че бар", "Аргентина", "Лобстер" та інших. Також в мережі публікують подібні відео з клубів у Хмельницькому та Дніпрі.

"І за оцих п***рів у Києві воює армія": Кохана загиблого героя України різко відреагувала на рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

субота, 12 жовтень 2024, 16:06

Керівниця медичної служби "УЛЬФ" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" ім. Дмитра Коцюбайла, кохана загиблого героя України Да Вінчі Аліна Михайлова доволі жорстко висловилася про учорашню облаву ТЦК на відвідувачів концерту "Океану Ельзи". І розкритику...

"Сталева міць, непохитна воля!": Нацбанк випустив монету, присвячену Силам логістики ЗСУ (фото)

субота, 12 жовтень 2024, 15:43

Національний банк України вводить в обіг 10 млн штук монет номіналом 10 грн, присвячених Силам логістики Збройних сил України. Про це повідомив Генштаб у суботу, 12 жовтня, передають Патріоти України. "Випустити таку пам’ятну монету вирішили на знак по...