Закликав відродити СРСР: У Рівному викрили чергового прихильника комунізму (фото)

Співробітники Служби безпеки викрили у Рівному чергового прихильника комуністичного тоталітарного режиму. Про це повідомили у відомстві, передають Патріоти України.

За даниим спецслужби, цього разу лобістом радянізації виявився житель Рівного. Чоловік, попри широкомасштабне вторгнення РФ на територію України, продовжував поширювати заборонену в Україні радянську символіку та лозунги, які використовує держава-агресор для ведення інформаційної війни проти нашої держави.

"Крім цього, правоохоронцями встановлено факт популяризації вказаним громадянином України комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського)тоталітарних режимів в інформаційному просторі", - розповіли в СБУ.

Правоохоронці в ході обшуку знайти у рівнянина мобільний телефон з доказами протиправної діяльності. Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у виготовленні, поширенні комуністичної, нацистської символіки та пропаганді комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів (ст. 436-1 ККУ).

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...