Закохалася в хлопця-українця: Росіянка змушувала власну доньку повіситися (відео)

У Володимирській області Росії мати змушувала доньку повіситися через те, що та зустрічається з українцем. Про це повідомляє Telegram-канал "Боже, яке кончене", передають Патріоти України.

Росіянку обурив вибір доньки, тому вона вивела її на вулицю, дала мотузку та наказала робити петлю для повішення. Дівчина плакала та просила припинити знущання, але жінка наполягала, щоб вона готувала собі знаряддя для самогубства.

Під час майже трихвилинного відео жінка агресивно кричить, що навчить свою доньку правильно йти з життя, а потім згадує про її хлопця. Зі слів жінки очевидно, що хлопець з України.

"Можна навіть на колінах повішатися. Ти хоч би мене запитала, нах*й, як закінчити життя самогубством. Я б тобі показала, як це зробити... Україна? Зал*па! Україна. Тебе вербує п*дар кончений. Вербування", - кричить на відео жінка та змушує доньку накидувати петлю на шию. Фінал цієї історії невідомий.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...