Закохався в депутатку?: Сергій Жадан підігрів чутки про новий роман (фото)

Відомий український письменник, музикант та військовий Сергій Жадан підігрів чутки про роман з новою обраницею – 35-річною депутаткою Соломією Бобровською. Артист поділився кадром з жінкою, передають Патріоти України.

Сьогодні, 23 серпня, знаменитість відзначає свій день народження. Жадану виповнилося 50 років. З нагоди ювілею гурт "Жадан і собаки", лідером якого є Сергій, випустив новий альбом "Злий".

На обкладинці альбому зображений сам співак, а також депутатка. На фото Соломія стоїть поруч зі Жаданом та з глечика ллє йому воду на руки. Прихильники припустили, що Бобровська не просто так з'явилася на обкладинці альбому. Вони вважають, що письменник у стосунках з жінкою.

Варто вказати, що чутки про їхній роман поширилися ще кілька місяців тому. Пара часто з'являлася на світських заходах разом. Наразі невідомо, як довго вони перебувають у стосунках. Поки що ані Жадан, ані Бобровська не коментують свій роман.

У Москві буде істерика: У Вільнюсі перейменують вулиці, названі на честь радянських письменників

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:00

Влада Вільнюса планує перейменувати кілька вулиць, названих на честь радянських письменників, передають Патріоти України. Вулиця, названа на честь поетеси Саломеї Неріс, буде перейменована на вулицю Ветрунге, а вулиця, названа на честь письменника Люда...

Свято зі світлом: День Незалежності пройде без відключень електрики

п’ятниця, 23 серпень 2024, 17:52

В Україні не планується обмеження світла на День Незалежності. Про це повідомило Укренерго у п’ятницю, 23 серпня. . "24 серпня застосування відключень не прогнозується. При зміні ситуації – про заходи обмеження буде повідомлено додатково", – йдеться у...