Закололи шампуром для шашлика: У Запоріжжі дружина з товаришем по-звірячому убили чоловіка

У Запоріжжі за вбивство чоловіка поліція затримала його дружину та приятеля. Вони скоїли вбивство під час відпочинку на природі. Про це повідомляє прес-служба поліції Запорізької області, передають Патріоти України.

10 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що на березі річки Дніпро, неподалік від спортивно-оздоровчого комплексу виявлено труп чоловіка. Під час огляду тіла правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті – колоті поранення грудної клітини.
Слідчі встановили особу загиблого. Ним виявився 43-річний місцевий житель. "За попередніми даними, компанія з чотирьох осіб вирішила посмажити шашлики та відпочити на березі річки. В ході розпиття спиртних напоїв виникла сварка, внаслідок чого дружина потерпілого 1979 року народження та його раніше судимий знайомий 1980 року народження за допомогою шампура завдали чоловікові смертельні поранення", - розповіли подробиці вбивста у поліції.
За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Дружину потерпілого і його приятеля затримано.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...