Закопав останки на подвір'ї, а частину розкидав у лісі: У Сумській області син вбив і розчленував власну матір

У Сумській області 62-річний чоловік вбив власну матір, а щоб приховати злочин вирішив позбутися тіла, розчленувавши його. Про це повідомляє Департамент карного розшуку, зазначають Патріоти України.

Підозрюваного у злочині затримали правоохоронці.Він вбив рідну матір, а після розчленував її тіло. Рештки нелюд закопав у власному дворі, а також розкидав по лісу.

Відомо, що 83-річна загибла мешкала у Києві та приїздила до сина у одне із сіл Шосткинського району. Під час останнього візиту між сином та матір’ю раптово виник конфлікт, який закінчився вбивством старенької.

"Інформацію про можливі протиправні дії одного із мешканців отримав дільничний офіцер поліції. Не втрачаючи часу він направився до оперативників, і вже спільними зусиллями колеги розкривали страшний злочин", - розповіли у поліції.

Спершу підозрюваний у вбивстві у скоєному не зізнавався, але оперативникам вдалося відновити хронологію подій, знайти знаряддя вбивства та частини тіла бабусі. Наразі зловмисника затримано, у скоєному вже зізнається. Досудове розслідування триває.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...