"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Як зазначається, представники ТЦК близько 5 ранку зупинили автомобіль з волонтером Громадської організації "Порятунок тварин Харків". Чоловік повертався з Польщі, куди транспортував безпритульних собак з прикордоння Харківської області. Самі військові були напідпитку.

У мережі опублікували відео, де видно сварку військових із жінками, які перебували разом з волонтером в авто. При цьому представники ТЦК не добирали слів, брудно лихословили на адресу громадянок. "Закрий рота й***на ти в рот н***й! Йди звідси н***й", – кричали військові Терцентру та комплектування Львівщини.

У підсумку військові силою забрали чоловіка до приміщення Територіального центру комплектування, де з ним обірвався зв'язок. Як пише видання, виявляється, чоловік в ТЦК оперативно пройшов Військово-лікарську комісію, за результатами медичного обстеження його визнали придатним до військової служби. Очікується, що завтра буде відправлений у військову частину. "Зараз він закритий, телефон відібрали. Йому вже допомогли пройти ВЛК. Завтра відправляють у військову частину", - повідомляє видання, посилаючись на повідомлення військкомату.

У Львівському ОТЦК відреагували на ситуацію, зазначивши, що військові на кордоні з Польщею у Львівській області зупинили авто з волонтером, однак дві громадянки, які супроводжували військовозобов’язаного, сперечалися та провокували військовослужбовців на конфлікт, чим перешкоджали виконувати свої службові обов’язки.

"Даний громадянин пройшов медичне обстеження, за результатами якого був визнаний придатним до військової служби. Поведінку військовослужбовців засуджуємо. Проводиться службова перевірка", - додали в ТЦК.

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...