Закрили очі на геноцид в Україні: Росію та Білорусь пустили на Олімпіаду-2024 у Парижі

Закрили очі на геноцид в Україні. Росію та Білорусь пустили на Олімпіаду-2024 у Парижі

Російські та білоруські спортсмени, які пройдуть кваліфікацію у своїх видах спорту, будуть допущені до участі в Олімпійських іграх у Парижі 2024 року, передають Патріоти України.

Згідно із заявою Міжнародного олімпійського комітету (МОК), спортсмени з Росії та Білорусі зможуть узяти участь у змаганнях як індивідуальні атлети в нейтральному статусі.

МОК висуває кілька вимог до представників країн, які влаштували геноцид в Україні. Однак ці вимоги дуже умовні, адже як показує практика, до міжнародних змагань без проблем допускаються спортсмени, які підтримують війну в Україні, які перебувають на контрактах у російській армії та які підтримують політику Путіна.

Вимоги МОК

1. Спортсмени з російським або білоруським паспортом будуть зареєстровані як індивідуальні нейтральні спортсмени (AIN) і змагатимуться як індивідуальні нейтральні спортсмени.

2. Спортсмени з російським або білоруським паспортом не братимуть участі в командних змаганнях.

3. Спортсмени, які активно підтримують війну, не матимуть права бути заявленими або брати участь у змаганнях. Допоміжний персонал, який активно підтримує війну, не залучатиметься.

4. Спортсмени, які перебувають за контрактом з російськими або білоруськими військовими чи службами національної безпеки, не матимуть права бути заявленими або брати участь у змаганнях. Допоміжний персонал, який працює за контрактом з російськими або білоруськими військовими чи органами національної безпеки, не буде допущений до роботи на змаганнях.

5. Будь-який нейтральний спортсмен повинен буде відповідати всім антидопінговим вимогам, що застосовуються до них напередодні та під час Олімпійських ігор у Парижі 2024 року, і особливо вимогам, викладеним в антидопінгових правилах.

Крім того, жоден прапор, гімн, колір або будь-яка інша ідентифікація Росії або Білорусі не демонструватимуться на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року на будь-якому офіційному місці проведення або будь-якому офіційному заході.

Ніхто з російських або білоруських державних чиновників не буде запрошений або акредитований на Олімпійські ігри в Парижі 2024 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...