"Закутуйтесь сильніше": Синоптик попередила українців про ускладнення погоди

Сьогодні, 28 грудня, Україна опиниться під впливом потужної південної зони підвищеного атмосферного тиску. Через це очікується припинення опадів та посилення вітру, передають Патріоти України.

"В більшості областей суттєвих опадів не передбачається. Збільшуватимуть вологість хіба що тумани", - зазначила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, лише в східних областях, на Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами та на південному сході близькість атмосферного фронту зумовить невеликий мокрий сніг та дощ. Але й там вже вдень буде більше щільної хмарності, аніж якихось істотних опадів.

"Волога погода супроводжуватиметься завтра рвучким вітром західного напрямку, який часом досягатиме значень сильного. Тому не легковажте погодою, закутуйтесь щільніше, уважно паркуйтесь, уникаючи старих гіллястих дерев, білбордів, хитких конструкцій", - попередила вона.

За даними Наталки Діденко, температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0...+5 градусів, на півдні стовпчики термометрів показуватимуть +3...+8 градусів.

"Завершення старого року і початок нового обіцяють бути теплими, без серйозних опадів, з температурою повітря +3...+9 градусів", - резюмувала вона.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...