Заламали руки і побили камери: На Волині напали на журналістів на дні народження начальника митниці (відео)

На Волині розгорівся скандал за участю місцевого чиновника Олександра Оникійчука, представники якого погрожували журналістам телерадіокомпанії "Аверс", повідомляють Патріоти України.

Як зазначає сам телеканал, представники ТРК "Аверс" навідалися на день народження керівника пункту пропуску "Ягодин", де невідомі їм почали погрожувати вбивством.

Конфлікт стався, коли журналісти прийшли в ресторан "Лемарк" в селі Світязь Шацького району, де відбувалося святкування. Тут їм заламали руки, забрали телефони і зламали камери.

"Ми намагалися поспілкуватися з чиновниками, але на нас напали агресивно налаштовані чоловіки, які, як відомо, є митниками. Вони побили нашого оператора, побили водія, у якого забрали банківські картки та документи на автомобіль", - йдеться в сюжеті.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...