"Залізна завіса" опустилася : У Росії вперше за 40 років не покажуть Олімпійські ігри

Жоден з телеканалів чи стрімінгових сервісів у Росії не придбав права на трансляцію Олімпійських ігор у Парижі, передають Патріоти України.

Повідомляється, що причина у тому, що на Олімпіаді-2024 російські спортсмени виступатимуть під нейтральним прапором.

В останній раз Олімпійські ігри в Росії не показували на телебаченні 40 років тому, коли СРСР бойкотував ігри 1984 року в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, МОК допустив представників Росії та Білорусі до відбору на Ігри-2024 лише в індивідуальних видах спорту під нейтральним прапором.

Повідомлялося, що атлети, які публічно підтримали війну в Україні або пов'язані з силовими структурами, не зможуть набути нейтрального статусу. Літня Олімпіада-2024 пройде з 26 липня по 11 серпня у Парижі та інших містах Франції.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...