Залізна завіса зачиняється: У РФ хочуть повернути смертну кару - достатньо лише указу Путіна

Голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін запропонував скасувати мораторій на смертну кару. Він заявив, що для цього достатньо лише указу російського диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

За словами Бастрикіна, у його країні в окремих випадках все ж варто застосовувати смертну кару. Зокрема він згадав радянські часи, коли смертну кару могли призначити за вбивство декількох людей.

"Потрібно розглянути можливість скасування мораторію на страту. У деяких випадках її потрібно застосовувати, і в цих випадках я прихильник смертної кари… Теракт у Крокус Сіті Холлі, 144 загиблих. Якщо за радянських часів за вбивство двох і трьох осіб могла бути призначена смертна кара, то ці обвинувачені отримають максимум довічне позбавлення волі", - сказав він.

Він також розповів, що про повернення смертної кари говорив з юристами, і ті сказали, що для її повернення необхідно змінювати закони у Росії. Однак сам Бастрикін вважає, що для цього достатньо буде лише указу Путіна.

Не ховайтесь за людей!

четвер, 4 липень 2024, 23:20

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...

Навколокіношні плітки назвали нового фаворита на роль культового шпигуна: Наступноно Джеймса Бонда може зіграти зірка "Бріджертонів"

четвер, 4 липень 2024, 22:30

Мужній та благородний красень поверне нотки інтелігентного аристократизму в культовий образ, за котрими вже скучив глядач. Адже з 2006 року роль формував більш брутальний і зовні холодний Денієл Крейг. Бондіана, як вважалося раніше, отримає нового акто...