Залужний розповів, що збирається робити після війни

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний вважає, що й після війни він буде зайнятий, оскільки його бачення української перемоги — це більше, ніж просто відновлення повної територіальної цілісності України. Про це він розповів в інтерв’ю американському виданню The Washington Post, передають Патріоти України.

Залужний сподівається, що після закінчення бойових дій він, можливо, візьме відпустку, але надто тривалою її не бачить. “Як каже моя дружина: “Добре, три дні. Що далі?” — сказав він зі сміхом.

Український генерал припустив, що може написати книгу, а також висловив своє бажання подорожувати. Однак, його бачення української перемоги — це більше, ніж просто відновлення повної територіальної цілісності України. Тому Залужний не думає, що матиме багато вільного часу після війни.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...