Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook всього за годину зібрала понад 20 тисяч вподобайок, понад пів тисячі поширень та понад сотню коментарів, зазначають Патріоти України.

Користувачі соцмережі із захопленням згадують “залізного генерала” і бажають йому успіхів уже на цивільній службі. Як відомо з офіційної біографії ексголовкома ЗСУ, на початку 1990-х років Валерій Залужний вступив на загальновійськовий факультет Одеського інституту Сухопутних військ.

У 1997 році він з відзнакою закінчив навчання в інституті, після чого пройшов усі щаблі військової служби: командир взводу, командир навчального взводу, командир бойового взводу, командир навчальної роти, командир роти курсантів, командир батальйону.


План не спрацював: Суд визнав ухилянтом ексстудента духовного вишу, який сховався від ТЦК у машині

понеділок, 20 травень 2024, 11:56

Решетилівський районний суд Полтавської області визнав винним колишнього студента духовної колегії в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації і призначив три роки позбавлення волі. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на дані су...

Далекобійників не перевірятимуть? У Держприкордонслужбі розповіли про перетин кордону водіями

понеділок, 20 травень 2024, 11:50

Протести далекобійників, які частково перекривали трасу Київ-Одеса у суботу, 18 травня, могли стати причиною зміни рішення про сувору перевірку водіїв при перетині кордону. Звичайно, це лише припущення, але вчора, 19 травня, речник ДПСУ Андрій Демченко...