Залила скрепам сала за шкіру: Facebook забанив Супрун через Бандеру

Російські боти намагаються знищити в інформаційному просторі будь-які згадки про Степана Бандеру.

У четвер, 2 січня, соцмережа Facebook видалила пост екс-глави Міністерства охорони здоров'я України Уляни Супрун, написаний на честь дня народження Степана Бандери. Про це вона написала на своїй сторінці, передають Патріоти України.

«Служба підтримки Фейсбук повідомила мені, що пост про Степана Бандеру, де я вжила кілька його цитат, прихований через «порушення стандартів спільноти по «hate speech / пропаганді ненависті». При цьому Уляна Супрун вважає, що в повідомленні не було ніякої пропаганди. За словами колишньої глави МОЗ, запис набрав більше шести тисяч репостів і охопив понад півмільйона читачів.
«Таке відбувається не вперше. У вересні фейсбук приховав моє повідомлення про формулу Штайнмайера з головним меседжем «Капітуляція перед Кремлем не принесе Україні світу», - написала Уляна Супрун.
Вона дійшла висновку, що російські боти намагаються знищити в інформаційному просторі будь-які згадки про Степана Бандеру.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...