Залишайтеся вдома або танцюйте з нами! Темношкірі хлопці з труною зробили попередження порушникам карантину (відео)

Мем із чорношкірими чоловіками, танцюючими з труною під трек Astronomia, набрав величезну популярність у мережі навесні 2020 року.

Чоловіки з Африки, які стали мемом через своїх танці з труною, звернулися до шанувальників в новому відео. Відповідний ролик був опублікований виданням Medialeaks, передають Патріоти України.

У ньому танцюристи подякували лікарям за їхню роботу під час пандемії. А також просили інших людей дотримуватися самоізоляції, нагадавши про свій жартівливий, однак важливий слоган. "Привіт усім. Ми, Nana Otafrija Pallbearers, хочемо подякувати всім лікарям світу, які старанно працюють та піклуються про кожну людину. Але пам'ятайте: залишайтеся вдома або танцюйте з нами!" – сказав під мем-музику один із танцюристів Бенджамін.

Зазначимо, що в ролику герої мемів постали в незвичних для користувачів соцмереж білосніжних костюмах. У популярних відео вони зазвичай в темному одязі. А також без головного атрибуту в роликах – труни.

Мем із чорношкірими чоловіками, танцюючими з труною під трек Astronomia, набрав величезну популярність у мережі навесні 2020 року. Зазвичай його використовують, щоб символізувати епічний фейл. Сам танець – це давня традиція, поширена в Гані. Там жителі наймають спеціальних танцюристів на похорон, щоб весело провести покійних на той світ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...