Залишали на другий рік: У мережі показали цікаве відео про шкільні роки Андрія Данилка

Артист Андрій Данилко, який виступає на сцені в ролі Вєрки Сердючки, вже давно підкорив серця своїх шанувальників. Крім того, що він раніше знімав кумедні відео, він також виступає на сцені зі своїми піснями. Хоча не так давно він вирішив поки поставити крапку в своїй кар'єрі. Таке рішення він аргументував тим, що у нього більше немає прагнення робити щось нове, зазначають Патріоти України.

Він навіть вирішив піти з шоу "Х-Фактор", в якому тоді брав участь в якості судді. Але шанувальники змогли його відговорити від такого рішення. Зараз Данилко записує не так багато нових пісень, але все одно шанувальники неймовірно їм радіють.
Цього разу в мережі показали нове відео, на якому Данилко постав в ролі юної Сердючки. За сюжетом він прямував до школи. Для антуражу Данилко постав в шкільній формі старого зразка, з білим бантом на голові, портфелем і букетом квітів. Він йшов в школу і постійно лаявся на свою маму, яку виконала актриса Інна Білоконь.
Він в жартівливій формі звинувачував її в тому, що вона повзе, як черепаха, і через це вони можуть запізнитися в школу. Після навіть показана картина, як молодий хлопець піднімає на руки Данилка, щоб той міг подзвонити в дзвоник на своїй першій лінійці.

Ранее портал Hyser писал о том, что Наталья Могилевская

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...