Залишали на вулицях "таємні послання" Путіну: У Таїланді затримали п'яних туристів з РФ (фото)

У Таїланді затримали двох пʼяних туристів-вандалів з Росії – 23-річного Євгена Єгорова та 22-річного Олега Ширшова. Пʼяні росіяни залишали на вулицях популярного курорту Пхукет "таємні послання" фарбою. Про це пише місцеве видання The Thaiger, передають Патріоти України.

Росіян затримали у понеділок, 25 березня, близько 16:00. Так, російські туристи, які були напідпитку, залишили на знаку "Паркування заборонено", що стояв на пішохідній доріжці, загадковий напис HRDSHT. Після цього вони також розмалювали фарбою вивіску ресторану біля відділення державного банку в районі Патонг.

Коли росіянам висунули обвинувачення у вандалізмі, вони визнали свою провину, заявивши, що "були пʼяні". Як розповіли у поліції, під час неправомірних дій росіянин Єгоров був за кермом орендованого мотоцикла, а Ширшов їхав на задньому сидінні.

Видання Social Expat розповіло про ще один скандальний випадок із громадянкою Росії – цього разу на Балі (Індонезія). Так, 53-річна туристка з Росії відмовлялася оплачувати їжу в ресторанах, кафе та спа-послуги в салонах.

Росіянку спочатку арештували, а згодом депортували. Однією із останніх витівок росіянки стало те, що вона увірвалась до одного з місцевих готелів та вимагала, аби їй дозволили безкоштовно залишитися на ніч.

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...