"Залиште дітей удома!": Всі навчальні заклади Одещини 9 і 10 січня переходять на дистанційку

На Одещині через негоду навчальні заклади освіти переходять на дистанційне навчання 9 та 10 січня. В обласній військовій адміністрації закликали залишити дітей вдома, передають Патріоти України.

Повідомлення про таке рішення опублікував голова Одеської ОВА Олег Кіпер в Telegram. Він зазначив, що дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп.

"У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Проте, шановні батьки, якщо маєте таку можливість – залиште дітей удома", – написав очільник адміністрації.

Він додав, що такі рекомендації надаються на період негоди, а про відновлення очного навчання буде повідомлено окремо.

Також про дистанційку попередили і школярів Кіровоградщини. Там на період можливого погіршення погоди – 8 та 9 січня надали рекомендації залишити дітей вдома. Директорка обласного департаменту освіти Ельза Лещенко зазначила, що закладам освіти було рекомендовано або продовжити канікули на два дні, або проводити навчання онлайн.

Йому було лише 59: Колишній асистент головного тренера збірної України несподівано помер у США

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:27

Колишній асистент головного тренера збірної України з баскетболу Джо Вульф пішов з життя у віці 59 років. Про це повідомив клуб НБА Мілвокі Бакс, де Вульф раніше працював асистентом у тренерському штабі, передають Патріоти України. Бакс зазначили, що с...

У Дагестані вибухнула автозаправка, є загиблі та постраждалі (фото, відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 19:16

В столиці Дагестану Махачкалі у четвер, 27 вересня, вибухнула АЗС. Пʼять людей загинуло, серед них — дитина. Про це повідомило пропагандистське агентство РИА Новости, передають Патріоти України. Причини та обставини вибуху на заправці в Дагестані з’ясо...