Залишилося півтора року: Онколог дав сумний прогноз щодо Заворотнюк

Хвора на рак російська акторка Анастасія Заворотнюк цілком може прожити від півтора до п'яти років. Зважаючи за повідомлення, у артистки вторинна гліобластома. Про це заявив хірург-онколог на умові анонімності, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він додав, що ця недуга зустрічається рідше, повільніше розвивається та є не настільки небезпечною. "Вторинна глиобластома вражає майже 10% людей з раком мозку, причому більшість із них отримують цю форму раку в 45-50 років", – заявив фахівець.

"Якщо пухлина має сприятливий генетичний маркер, то тривалість життя зростає до п'яти років. Таке в моїй практиці траплялося в 5% випадків", – зазначив лікар.

Він додав, що чув від колег, що Заворотнюк змогли видалити ракове утворення, не зачепивши здорові тканини. "Тепер їй показаний курс генної терапії. Сім'я акторки стверджувала, що Настя не перебувала в комі, не була підключена до апарату штучної вентиляції легень, не впадала в стан сопору, втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м'язів. Це звучить дуже обнадійливо", – підкреслив медик.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...