Залишили майже 50 років тому: Чоловік знайшов пляшку із посланням під час ремонту у власному будинку (фото)

Метт Стрітфілд з Австралії під час ремонту свого будинку знайшов між двома стінами загадкове послання у пляшці. Виявилося, що воно було там вже майже півсторіччя, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Всередині скляної пляшки з-під молока була записка, підписна чотирма будівельниками, які й зводили цей дім десятки років тому. Послання датоване 5 квітня 1974 року.

У нього будівельники перерахували усіх майстрів, що працювали над будинком. Також вони вказали, що цей проєкт був одним із перших втілених у життя після переходу на метричну систему вимірювання.

"Ви точно чули легенди про записки у пляшці, але ніколи не подумаєте, що знайдете таку між стінами власного будинку", – поділився Метт Стрітфілд.

Чоловік опублікував фото знахідки у соцмережах, і зміг розшукати одного з авторів записки – Рона Ніддрі. Будівельник був дуже задоволений тим, що один із залишених ним сувенірів знайшовся, нехай навіть і через 47 років.

Тепер Метт Стрітфілд планує доповнити послання кількома реченнями з 2021 року, описати у них теперішнє життя, та повернути пляшку із запискою назад, коли ремонт закінчиться. Можливе, мине ще 50 чи навіть більше років, поки хтось знайде її знову.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...