"Залишитесь без зубів": "Чорні чоловічки" записали попередження для харківських сепаратистів (відео)

Невідомі у чорній уніформі заявили, що за останні роки їх кількість значно зросла, і сепаратисти поплатяться за спроби реваншу.

Чорні чоловічки попередили реваншистів. Фото: скріншот з відео.

У Мережі з’явилося відео з попередженням для харківських сепаратистів, записане озброєними невідомими, котрі називають себе«Чорними чоловічками». Відповідний ролик було опубліковано на сервісі YouTube, передають Патріоти України.

За словами людей з відео, вони загартовані у боях за окуповані РФ території Донбасу, і спроби«реваншистів» повернути собі колишні позиції закінчаться для них «лікарнями і моргами».

«Прихильники „руской вєсни“ прагнуть надолужити втрачене у 2014 році. Брудні політики і їх шавки, які привели до нашої країни війну, вирішили повернути колишні позиції. Ми нагадуємо реваншистам, що змінюється влада, але не змінюємося ми! „Чорні чоловічки“ нікуди не зникли і не пішли», — йдеться у зверненні.

Невідомі у чорній уніформі зазначили, що за останні роки їх кількість значно зросла, і сепаратисти поплатяться за спроби реваншу. «П'ять років тому на Харківщині нас було кілька сотень і тоді сепаратисти отримали по зубах. Сьогодні нас кілька тисяч і сепаратисти цього разу залишаться без зубів!» — зазначили «Чорні чоловічки».

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...