Залишив записку: У райсуді Одеси нацгвардієць вистрелив собі в голову

У понеділок, 29 липня, в Київському районному суді Одеси солдат Національної гвардії України під час несення служби отримав вогнепальне поранення. Про це заявили у прес-службі Південного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, повідомляють Патріоти України.

Під час несення служби в суді співробітники Нацгвардії почули постріл. В одному з приміщень вони знайшли солдата з вогнепальним пораненням в голову. «Лікарі борються за життя військовослужбовця», - повідомили у відомстві.

За даними Думської, військовослужбовець 34 окремого конвойного батальйону Нацгвардії, уродженець Тернополя, намагався накласти на себе руки. Згідно з повідомленням, на місці виявили передсмертну записку. За даним фактом розпочато службове розслідування.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...