Замах на вбивство впливові дядькі продавлюють як хуліганство? Затримано чоловіків, які стріляли в активіста на Одещині (фото, відео)

Надзвичайна подія сталася неподалік від села Визирка Лиманського району Одеської області.

Одеський регіональний главк Нацполіції ввів план «Перехоплення» і оголосив в розшук нападників, які обстріляли у вівторок, 28 липня, машину з активістом Дем'яном Ганулом, повідомляють Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася неподалік від села Визирка Лиманського району Одеської області, на трасі Южне - Одеса. Нападників Дем'ян Ганул бачив: вони відкривали вікна автомобілів. За його словами, ці люди йому знайомі, «вони з кримінального середовища і кілька разів були в місцях позбавлення волі».

«Ми виїхали на трасу Южне - Одеса, проїхали кілька кілометрів і відразу з'явилася Toyota Rav 4, яка спочатку «висіла у нас на хвості», потім зрівнялася з нами, і звідти почали стріляти. Ми пригальмували, і тут же з'явився Mercedes, який на пару з Toyota став нас підрізати, щоб зіштовхнути з траси. Після їх 4-5 пострілів ми відкрили вогонь у відповідь: кілька разів вистрілили, трохи зменшили оберти. Тут нас стали притискати сильніше. Наш ВАЗ практично зупинився, ми з'їхали на узбіччя із зустрічної смуги, а вони поїхали далі... ", - розповів Дем'ян Ганул.

Він також уточнив, що разом зі своїми соратниками сьогодні з ранку їздив в Південний. Там брали участь в акції проти незаконного розміщення всіляких конструкцій на чорноморському узбережжі. Саме після цього за ними "організували погоню зі стріляниною». Цю інформацію підтвердили в поліції.

«Автомобілі, на яких пересувалися учасники стрільби біля села Визирка, виявлено та вилучено. Зараз проводиться огляд транспортних засобів, на яких чоловіки пересувалися. В одному з автомобілів виявлений пістолет травматичної дії», - повідомили в главку.

Уточнюється, що всі учасники події встановлені, це жителі міста Южне в віці від 25 до 31 років. В рамках розпочатого кримінального провадження за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї вирішується питання про їх затримання.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...