Заманили в "пастку": З'явилась моторошна версія загибелі українських заробітчан у Польщі, яких знайшли в холодильнику

Трагедія сталася буквально за кілька годин до того, як Іван та Ігор повинні були їхати додому.

Односельці українців, які загинули за дивних обставин на заробітках в Польщі, не вірять в те, що їх смерті були нещасним випадком. Про це повідомляє місцевий портал "Сорока", передають Патріоти України.

Родичі загиблих, Івана і Ігоря, стверджують, що ті поїхали в Польщу ще 14 серпня. У них була трудова віза і запрошення від агропідприємця, проте офіційно оформили їх на роботу лише 8 листопада, за пару днів до смерті.

Крім того, трагедія сталася буквально за кілька годин до того, як Іван та Ігор повинні були їхати додому. Вранці за ними приїхав український перевізник, щоб забрати чоловіків і їх речі, проте їх не виявилося на місці. Українців почали шукати і виявили їх тіла у фруктосховищі. За словами водія автобуса, який приїхав за робочими, роботодавець переконував його поїхати з місця трагедії по-тихому.

Родичі загиблих підозрюють, що громадянин Польщі, на якого працювали заробітчани, спеціально підстроїв нещасний випадок. Вони вважають, що хтось навмисно відкрив вікно в фруктосховище, через яке забралися всередину Ігор та Іван, а потім закрив його.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...