Заманив у підсобку ТРЦ: У Києві спіймали педофіла, який згвалтував 11-річного хлопчика

Розпусний інцидент стався в одному з розважальних торгових центрів столиці.

Злочин стався у ТРЦ. Ілюстрація: Інформатор.

У п'ятницю, 12 липня, правоохоронці затримали 28-річного педофіла, який згвалтував в Києві 11-річного хлопчика. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передають Патріоти України.

Розпусний інцидент стався в одному з розважальних торгових центрів столиці. Відомо, що зловмисник, під приводом оплати послуг дитині по роздачі листівок, заманив її в підсобне приміщення. Там чоловік вчинив злочин, задовольняючи свої статеві пристрасті.

У поліцію подзвонили батьки постраждалого хлопчика, який відразу після події розповів їм про все. Правоохоронці в той же день, коли сталося згвалтування, затримали злочинця. За результатами слідства чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 156 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 8 років. У скоєному молодик зізнався.

13 липня прокуратура оголосила про підозру 28-річному чоловікові. Застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці без визначення застави.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...