Замаскувалась під прикрасу: Сова таємно жила на різдвяній ялинці американців протягом тижня (фото, відео)

Проживаюче в американському штаті Джорджія сімейство Ньюманом і не підозрювало, що обзавелося квартиранткою, до тих пір, поки перелякана 10-річна Індія Ньюман не вбігла ввечері в їдальню і не сказала: «Мама, мене налякало ялинкова прикраса».

Спочатку мати школярки Кеті вирішила, що Індія злякалася однієї зі скляних сов, які у великій кількості висіли на дереві. Однак страшним прикрасою виявилася маленька жива сова, яка не зрозуміло яким чином пробралася в будинок і оселилася на різдвяній ялинці. Експерти припустили, що вона жила там вже щонайменше тиждень, коли її присутність було виявлено. Вона явно голодувала, так як виглядала надто худою, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє CNN, батьки дівчинки залишили на ніч вікна і двері будинку відчиненими - в надії, що гостя полетить. Однак на ранок знайшли сову на верхівці своєї ялинки - вона не поспішала прощатися з господарями. Зрештою Ньюманом, підгодувати охляли сову курячим м'ясом, довелося викликати фахівців-зоологів, які зловили сову і помістили її в клітину. А Ньюман випустили її на волю, коли настали сутінки.

Кеті запевняє, що до сих пір чує ухання сови ночами. І зізнається, що навіть трохи сумує за нею.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...