Замінить УАЗ: У мережі показали, яким може бути новий позашляховик для української армії (фото)

У мережі з'явилося зображення ймовірного позашляховика для української армії, який може прийти на заміну УАЗ. Про це йдеться на Facebook-сторінці "Українські автомобілі", передають Патріоти України Так, дизайнери представили своє бачення того, як може виглядати легкий багатофункціональний автомобіль.

І хоча до сьогодні відсутня публічна інформація щодо того, якими саме основними характеристиками має володіти такий автомобіль, крім вже озвучених “надійність, потужність, економічність, вантажопідйомність, простота технічного обслуговування та ремонту”, можемо лише припустити, що він очікувано має перевершувати відповідні показники автомобіля УАЗ-469 (УАЗ-3151).

Наприклад, за аналогічних габаритів (ширина і висота) він очікувано має мати більш міцну раму, кращі ходові властивості, має бути високою стійкість кузова до корозії.

Конструкція автомобіля, крім іншого також має передбачати його оснащення сучасним кліматичним і вентиляційним обладнанням. Важливим є вирішення питання оснащення автомобіля потужним багатопаливним двигуном.

Зазначається, що першими такі автомобілі отримають підрозділи та військові частини Сухопутних військ української армії, які виконують завдання в районі проведення ООС на території Донецької та Луганської областей.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...