Замішана дружина Кожари: Казанський назвав можливого вбивцю екс-глави правління "Інтеру" Старицького

Ніхто чомусь не вимагає притягнути до відповідальності Кожару і Козерод, в будинку яких був вбитий Старицький. Дивно, так?
Сергій Старицький. Фото: РБК.

Журналіст Денис Казанський написав, що експертиза нібито виявила на одязі дружини екс-глави МЗС України Леоніда Кожари сліди продуктів пострілу. Саме в будинку цієї подружньої пари відбулося загадкове вбивство колишнього голови правління каналу "Інтер" Сергія Старицького. На своїй сторінці у Facebook Казанський зазначив, що через місяць з дня вбивства Старицького ні Кожарі, ні його дружині Марині Козерод так і не було оголошено про підозру, передають Патріоти України.

"Давно вже проведені слідчі експерименти. За шістьома з них вже є висновки, а підозри все немає. Вбито людину, але ніхто не затриманий. За моїми даними, за тими висновками експертиз, що вже є, було встановлено, що на одязі Козерод є сліди продуктів пострілу. У покійного Старицького таких слідів не було. Також один з поліцейських, який одразу прибув на місце злочину, розповів, що Леонід Кожара намагався взяти вбивство на себе, але Козерод заборонила йому це робити", – пише журналіст.

За словами Казанського, ці свідчення є в матеріалах справи, проте правоохоронці все одно нікому не вручають підозру. "До речі, дружина Кожари вже має судимість. 16 червня 2016 року Марина Козерод була засуджена вироком Печерського райсуду Києва за частиною 2 статті 15 частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України за крадіжку сукні в магазині "Зара", – додав журналіст.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...