Замість бензину залили дизель: Відома заправка потрапила у скандал з поліцією (фото)

У Миколаєві на автозаправній станції ОККО в автомобілі Національної поліції замість бензину заливали дизель, в результаті чого були пошкоджені 17 службових машин. Надзвичайна подія трапилася на АЗС на вулиці Космонавтів, 93, пише "Преступности.нет" із посиланням на джерело в поліції, передають Патріоти України.

Повідомляється, що на заправці переплутали резервуари для палива, і ті, які призначалися для бензину, наповнили соляркою. Відомо, що на цьому АЗС заправлялися паливом службові автомобілі управлінь Нацполіції та патрульної поліції.

В результаті події були пошкоджені авто "Toyota Prius", "Mitsubishi Outlander" та "Skoda Rapid". Попередньо, кілька машин вже не підлягають ремонту. Також пошкодили і нові автомобілі з "Toyota Центру". Наразі невідомо, скільки саме авто було пошкоджено. "Зараз вирішуємо з автомобілями, але вже зрозуміло, що там все дуже погано", – зазначили у поліції.

Користувачі соцмереж також повідомляли, що в їхні авто залили дизель. "Мій автомобіль теж серед постраждалих. На гаряче лінії скаргу прийняли і сказали чекати дзвінка... Заправилися, а через кілометр авто почало стукати", – повідомила Людмила Сидоренко.


У пресслужбі компанії ОККО повідомили, що можуть компенсувати збитки водія. "Зараз наша мережа з'ясовує всі обставини наявної ситуації. Звичайно, якщо помилка трапилася з нашого боку, ми компенсуємо збитки клієнтам. Зі свого боку, щоб максимально оперативно і якісно надавати зворотний зв'язок, звертаємося до клієнтів мережі з проханням фіксувати звернення на гарячу лінію ОККО за номером 0800501101. Колеги зафіксують звернення, поставлять всі необхідні уточнювальні запитання і проконсультують щодо подальших дій. Дякую за розуміння", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що заміна палива для авто загрожує серйозними ушкодженнями, аж до його виходу з робочого стану. При потраплянні солярки у паливну систему дизель не згорятиме, а відбуватиметься утворення великої кількості нагару. Це призведе до закупорювання паливних магістралей бензинового авто. А коли залишки бензину будуть використані, то двигун затихне.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...