"Замість голови - д*па": У Криму збунтувалися проти росіян через сміття

У анексованому Росією Криму розвісили банери з написом "За*ремо місто разом", натякаючи так на те, що росіяни перетворили півострів на смітник. Про це у своєму Twitter повідомив блогер КРИМський бандерівець, опублікувавши відповідний банер, розміщений в одному з міст, передають Патріоти України.

"За*ремо місто разом! Акція для тих, у кого замість голови д*па" – свідчить текст банера.

Водночас сам блогер, коментуючи це, зазначив: акція стала продовженням протесту проти забруднення російськими туристами пляжів окупованого півострова.

У свою чергу користувачі соцмережі також обговорили здатність росіян розводити смітник у будь-якому місці: "Людина комфортно почувається у звичному середовищі, якщо його немає – потрібно створити"; "Елітка скріпна підрулила"; "Так уже все за*рали! Абсолютно все! Пляжі, міста, вулиці, провулки, села, селища і хутори. КРИМ вже не той!"; "Так ця реклама цільова й розрахована на "рузькіх лудей". Тепер мордва згідно з цією рекламою стане гатити повсюдно в пляжному Джанкої".

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...