Замість Іспанії та Греції росіян запрошують на відпочинок... у Зімбабве

Замість Іспанії та Греції росіян запрошують на відпочинок в Зімбабве

Росіяни можуть сміливо обирати Зімбабве як країну для відпочинку і туризму, оскільки існуючі стереотипи про цю країну не відповідають дійсності. Як повідомляють росЗМІ, про це заявив заступник міністра інформації Зімбабве Нік Мангвана, передають Патріоти України.

Чиновник зазначив, що про Зімбабве існує помилковий стереотип, ніби жителі країни поводяться як дикуни. "Люди думають, що ми живемо в джунглях, спимо на деревах і їмо диких тварин. Це все неправда", - заявив Мангвана.

Він закликав росіян сміливо їхати в Зімбабве, тому що там "безпечно, можна ходити з телефоном вулицями" і не потрібно боятися "що вас пограбують".

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну країни ЄС були основним напрямком російського туризму. Особливо популярні у росіян були країни Балтії та Фінляндія, а також пляжні курорти Іспанії та Греції.

На тлі повномасштабної війни в Україні натовпи російських туристів в європейських містах стали виглядати недоречно. Євросоюз розірвав договір про спрощений візовий режим з Росією, що автоматично ускладнило отримання шенгенських віз для росіян.

Деякі країни ЄС пішли ще далі - вони перестали видавати росіянам будь-які візи, окрім спеціальних (в основному для в'їзду в гуманітарних цілях - лікування, похорон тощо)

Країни-сусіди Росії також відмовилися пускати на свою територію навіть тих росіян, у яких вже є діючі шенгенські візи. Тобто в'їхати в ЄС найкоротшим шляхом стало неможливо – тільки в об'їзд через Туреччину та інші нейтральні країни. Все це призвело до того, що потік російських туристів до Європи за підсумками 2022 року обвалився в 10 разів.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...