Замість млинців з лопати: Росіяни прийшли по безкоштовну смажену картоплю ... з відрами (фото)

На ярмарку в російському місті Тамбов організатори влаштували роздачу безкоштовної смаженої картоплі і окрошки: місцеві жителі прийшли з відрами. Відповідні фото з'явилися в місцевих пабліках у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Спершу було опубліковано фото, на якому видно, як люди стоять в черзі з пластиковими відрами. Багато хто не повірив, що це дійсно чергу за їжею і назвали фото фейком і провокацією.

Однак пізніше з'явилися фотографії, на яких люди з металевими і пластиковими відрами стоять вже безпосередньо біля котлів з їжею, а працівники ярмарки накладають їм картоплю лопатами.

Деякі відвідувачі ярмарку навіть звернулися до місцевої влади, з проханням "розібратися в ситуації".

"Була величезна черга за картоплею і юшкою, деякі прийшли з тазами, бідонами і відрами. В результаті цього нам, жінкам похилого віку не вистачило юшки, оскільки молодь лізла без черги. Просимо Вас не допустити такого неподобства на наступному ярмарку і збільшити кількість юшки", - написала губернатор області пенсіонерка Віра Сухарьова.

У соціальних мережах критично поставилися до поведінки деяких жителів Тамбова.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...