Замість обіцяних мільйонів: У Чечні сім'ям загиблих кадировців пообіцяли дати мішок картоплі, цибулі та літр олії (фото)

Глава Чечні Рамзан Кадиров "подбав" про родини ліквідованих українськими воїнами кадировців. Вони, запевняють чеченські пропагандисти, отримають допомогу від Фонду Кадирова, передають Патріоти України.

Життя кожного ліквідованого в Україні загарбника в Чечні оцінили в 5 кг рису, кілька кілограмів картоплі та цибулі й літр олії. На це звернув увагу український журналіст Михайло Ткач.

"Канал "Грозный ТВ" зробив сюжет про те, як Кадиров піклується про чеченців і Фонд Кадирова піклується про родини тих, хто пішов вбивати українців, і тих, хто вже загинув в Україні. Вони постелили клейонку, розклали набори на однаковій відстані, познімали і сказали, що повезли по родинах", – зазначив Ткач.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...