Замість Олімпіади в Токіо потрапив в армію: Що відомо про борця, який кинув виклик Усику (відео)

Богдан Грицай виступав за Олімпійський коледж імені Івана Піддубного.

Український борець вільного стилю Богдан Грицай, який у травні 2020 року викликав боксера Олександра Усика на бій без правил, потрапив на військову службу в прикордонні війська України. За словами спортсмена, за останній рік його життя круто змінилося, що змусило його скоригувати плани на майбутнє. На своїй сторінці у Facebook борець розповів, що мав готуватися до Олімпіади, яка стартує в Токіо вже 23 липня, але все змінилося після реорганізації Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного, в якому він тренувався та працював протягом останніх 12 років, повідомляють Патріоти України.

Грицай не став здаватися і почав боротьбу з новим керівництвом навчального закладу, і це закінчилося для нього виселенням із гуртожитку та втратою роботи.

Грицай та Усик.

Після звільнення з Олімпійського коледжу, де Богдан працював викладачем, йому прийшла повістка до військкомату. Він пройшов медкомісію та вирушив на службу.

Богдан Грицай пішов служити в армію

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...