Замість першого дзвіночка та лінійки в школі - лікування: Маленькій донечці ветерана АТО потрібна допомога (фото)

"Доброго всім дня! Замість першого дзвіночка та лінійки в школі 10-ти річна Ліза має знову їхати на лікування і боротися за свої перші кроки… Наша донечка Лізонька після свого народження провела 12 днів в реанімації, з яких 9 - в інтенсивній терапії", - написала у редакцію мама Лізоньки Супрун з м. Кременчук Полтавської області, чоловік якої служив в АТО, передають Патріоти України. Цитуємо далі:

"Але вона витримала, виборола право на життя. Великими зусиллями дівчинці далися перші поліпшення. Ліза через лікарську помилку з народження страждає на ДЦП: спастична тетраплегія. Це одна з найтяжчих форм, повільно піддається лікуванню, і тому дівчинка потребує постійної реабілітації.

Після того, як лікарі озвучили діагноз ДЦП, вони запропонували відмовитися від донечки. І тоді як перевернувся весь світ навкруги… Ми категорично відмовилися від пропозиції лікарів і пообіцяли маленькій донечці зробити все для того, щоб вона змогла бути як всі, і здолати діагноз.

У 2013 році Лізонька потрапила в Міжнародну клініку відновного лікування в Трускавець, де кваліфіковані фізіотерапевти дали нам надію на те, що вона буде ходити. За їхніми рекомендаціями лікування потрібно проходить кожні три місяці, а це 4 рази на рік. Своїми силами ми збирали кошти та возили дитину на реабілітації, але кошти сім'ї вже вичерпалися.

Я не працюю, доглядаю за Лізою. На заробітну плату чоловіка ми живемо як звичайна сім’я, харчуємося, одягаємося, сплачуємо комуналку… Вже 10 років ми не припиняемо займатися з Лізою. Найтяжче було нам, коли Лізиного тата відправили брати участь в бойових діях на сході країни. Тоді нам стало важче і фізично, і морально, і матеріально, та ми продовжували займатися: їздили на лікування та чекали тата додому - живого і здорового. І Слава Богу, ми все витримали і тато повернувся.

Далі продовжуємо ставити на ніжки нашу кровиночку. Ліза своєчасно проходить курси массажу, ЛІК, басейн та інші додаткові процедури. За ці роки лікування Лізочка навчилася перевертатися, самостійно сидить в столику для годування, стоїть біля опори і починає з допомогою робити свої не сміливі перші кроки. Ми віримо в неї і будемо боротися до останнього за повноцінне життя донечки. Серце розривається на шматочки, коли проходиш з Лізою повз дитячі майданчики, всі дітки бігають, граються, а наша донечка хоче, але не може встати з візочка та побігти до них…

З 4 жовтня запланований 25 курс лікування в Трускавці, і нам потрібна ваша допомога, по краплиночці зібрати на поїздку. Ми віримо, що світ не без добрих людей, і знайдуться саме ті, які допоможуть нам не зупинитися, а продовжувати боротьбу за здоров'я донечки. Щиро дякуємо всім за допомогу".

РАХУНОК: 29244825509100

ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯ КАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

ПЛАСТИКОВА КАРТКА - 5168 7422 1621 8739



Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...