Замість пір’я... відтяли крила: Керівниця дендропарку Одеси власноруч скалічила лебедів (відео)

В одеському дендропарку скалічили пару лебедів. Пернатим обрізали крила, аби вони не змогли злетіти. Понівечених птахів помітили перехожі, сфотографували і світлини виклали в соцмережу, повідомляють Патріоти України.

Одразу ж після публікації до парку приїхали зоозахисники і жахнулися. Кажуть, зайве пір’я на крилах лебедям інколи дійсно підрізають, аби надто високо не злетіли. Але ж тут крила повністю відрізані, замість них лишились кукси. Обидва птахи стали інвалідами, кажуть захисники. Навіть вилазити на каміння без крил лебедям тепер важко. “Сиділи лебеді і були закривавлені лапки і кров була на камені, але вони нікуди не рухаються, вже тиждень це точно”,- кажуть свідки.

Відвідувачі парку підозрюють: крила з м’ясом птахам видерли тутешні працівники. Охоронець зізнається, крила таки різали і не хто-небудь, а керівниця парку, яка має опікуватись птахами. “Сказали нам, ми відрязали. Різала Зіна. Я тримав, а вона різала. її звали Зіна Григорівна, керівниця парку. Щоб вони не полетіли, ріжуться крила”, - переконує чоловік.

Джерело: ТСН.ua

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...