Замість реклами: Пасажирам на вокзалі випадково показали... порно (відео)

В Індії на телеекранах залізничної станції Patna Junction транслювали порно. Як пише ladbible.com показ фільму для дорослих почався близько 9:30 ранку і тривав цілих три хвилини. Кадри інциденту опублікували шоковані очевидці у Твітері, передають Патріоти України.

Повідомляється, що тоді на платформах перебувало понад сто пасажирів. Серед них були й діти. У той час як деякі пасажири залишилися дивитися ролик, інші неабияк обурилися та одразу поскаржилися до поліції. Зрештою, фільм вдалося прибрати з екранів.

З компанією Dutta Communication, яка відповідає за розміщення реклами на станції, вже працює поліція. Її занесли до "чорного списку" залізниці.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...