"Замість розкішних номерів - будиночок із туалетом на вулиці": У РФ попередили про жахи відпочинку в Криму

Перший заступник Голови Департаменту праці та соцзахисту населення уряду Москви Олександра Александрова вирушила з сім'єю на відпочинок в курортний район Місхор захопленого РФ Криму і розповіла про зіпсовану відпустку. Провівши в п'ятизірковому бутік-готелі травневі свята, політик жахнулася сервісу і поділилася враженнями в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Александрової, за кілька місяців до поїздки вона особисто приїжджала подивитися номер і оплатити проживання. Однак по приїзді виявилося, що заброньовані кімнати зайняті, тому родині довелося розташуватися в номері з видом на галасливе будівництво.

При спробі вирішити проблему на ресепшені з'ясувалося, що за стійкою сидить кухар, який "нічого не знає". Також заступник голови розкритикувала сервіс місцевих ресторанів. Зокрема, якість їжі, довге очікування і волосся, яке попалося їй в тарілці.

"Стакан води, кави і будь-яку страву мінімум 40 хвилин очікування. Хліб можуть подати, коли вже десерти з'їли. У меню напишуть білі гриби, пармезан, а подають печериця і російський сир", — перерахувала недоліки Александрова.

Александрова описала перебування в окупованому Криму фразою "огидний сервіс в пафосних інтер'єрах". У свою чергу газета Комсомольська правда. Крим зібрала найпоширеніші способи виманювання грошей у відпочиваючих.

"Щороку в Крим з'їжджаються мільйони туристів. Але багато хто отримує букет розчарувань у вигляді поганого сервісу, підробленого вина, нечесних таксистів та інших "принад" літнього відпочинку", – зазначає газета.

Один з них – це обман при здачі житла. "Приїжджі за кілька днів або навіть місяців до свого відпочинку бронюють житло по красивих фото, а на ділі отримують сумовитий будиночок в забутому селищі з туалетом у дворі і душем без гарячої води", – йдеться в матеріалі.

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...

Фінансують вбивства українців: Товари у місцях роздрібного продажу, виробники котрих не вийшли з ринку РФ, вимагають маркувати

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Нажаль, попри наяність величезного переліку досі кожен споживач торгових мереж, будівельних та продуктових магазинів та кав’ярень лиш переступивши поріг установи бачить товар з чорного списку НАЗК. У відповідь на письмовий запит видання “Великий Київ” ...