Замість "розп’ятого хлопчика": Окупанти запустили фейк про вбивство "азовцями" в Маріуполі жінки, але все пішло не так (відео)

Росіяни продовжують вигадувати "звірства українських нацистів" на території України. Вони виали "шокуючу історію" про зґвалтовану у Маріуполі жінку, якій після смерті на животі тупим предметом нашкрябали свастику.

Однак з черговою "жертвою нацистів" російські пропагандисти знову осоромились. Подробицірозповів радник міського голови тимчасово окупованого Маріуполя Петро Андрющенко.

"У нас новий розп’ятий хлопчик. Правда, тепер дівчинка. Р*сня запустила казочку про знайдену в Маріуполі жінку, яку згвалтували, потім вбили та з’їли "азовці". Що характерно, вбили шляхом нанесення тупим предметом свастики на животі. Не питайте, як це в принципі можливо, тому що ніяк", – іронізує Андрющенко.

Він опублікував відео, на якому наляканий кволий чоловічок, вчепившись у бильця офісного крісла, розповідає про "злочин". Судячи з того, як бігають його очі, чоловічок читає написаний заздалегідь текст, однак і тут примудряється постійно затинатися.

"На запит від силових структур у республіканське бюро судово-медичної експертизи було виявлено труп невідомої жінки з тілесними ушкодженнями. Цей труп жінки було доставлено з певної адреси міста Маріуполя. Було проведено огляд її тіла на місці події і надалі було проведено судово-медичну експертизу її трупа в морзі відділення", – читає чоловічок на відео текст,.

Він навіть не помітив, що на початку своєї промови випадково сказав правду, зазначивши, що тіло жінки "було виявлене за запитом силових структур".

Ба більше: як зауважив Андрющенко, виявлення тіла закатованої "нацистами" жінки "за певною адресою у Маріуполі" мав би наштовхнути глядачів ролика на висновок, що вона лежала там вбитою ще з весни минулого року, до того, як місто захопили "визволителі". Для тих, хто самостійно до такого висновку прийти не здатен, пропагандисти уточняють: вбито нещасну начебто було ще у березні 2022-го.

"Тобто, з березня 2022 року (так стверджує пропаганда) труп понад рік пролежав на відкритому повітрі та зберігся у такому стані, що на животі можна побачити свастику", – підмітив радник міського голови Маріуполя.

Втім, патологоанатоми "ДНР" у тілі, що пролежало понад рік, змогли "виявити" не тільки це"У ході судово-медичної експертизи було виявлено тілесні ушкодження, характерні для насильницького вчинення з нею статевого акту... Також виявлено тілесні ушкодження, які утворилися після її смерті. Від тангенціальної дії тупого предмета в ділянку живота її. Ці тілесні ушкодження були представлені у вигляді нацистського хреста або свастики", – переконує "експерт з судово-медичної експертизи".

"Спалилися" пропагандисти "РИА Новости", які й опублікували "шедевр", і на тому, як назвали файл перед заливкою у мережу.

"Що далі? Якось вигадки русні стають дедалі смішнішими. Мабуть, недарма приїздив Масляков молодший з КВНом. Для консультацій. Єдине, що через цю дурню когось з полонених засадять на 15-20 років. З вибитим тортурами "визнанням провини". P.S. знаєте, як підписано файл інтерв’ю? "новый проект". Теж, мабуть, "співпадіння", – написав Андрющенко.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...