"Замість вантажівок": Окупантам на фронт привезли коней із Башкирії (фото)

Російські окупанти з Башкирії почали використовувати на фронті в Україні коней.Про це пишуть місцеві башкирські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що з Башкирії на фронт привезли двох коней. Окупанти вихваляються, що тварини "задіяні в об'їзді позицій та безшумному перевезенні вантажів".

"На конях можна безшумно і непомітно доставити все, що потрібно до бойових позицій. На двох конях це близько 200 кг. За ранок можна встигнути виконати два рейси", — розповідав ватажок підрозділу окупантів, якого називають "Башкир".Окупанти визнають, що коні не звикли до війни, тому дуже полохливі та бояться звуків пострілів та вибухів.

"Башкирські коні витривалі, сильні, розумні. Ідею їх використання подав духовний наставник Хамза-хазрат. Спочатку ми поставилися до неї з гумором, але потім переглянули своє ставлення. Подивимося, як коні працюватимуть і, якщо все буде нормально, у майбутньому збільшимо поголов'я до 10 коней", – каже окупант "Башкір".

У Мережі з іронією сприйняли новину про таке "посилення" окупантів, зазначивши, що в РФ, очевидно, вже закінчуються автомобілі. Користувачі зазначають, що тварин дуже шкода, адже вони або загинуть на мінах або від уламків, або стануть "обідом" для господарів-окупантів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...