Замість весняного дощу почався... рясний снігопад: До столиці Німеччини повернулася зима (фото, відео)

На короткий час зима повернулася до Берліна і Бранденбургу. У Потсдамі та Берліні в п'ятницю вранці впали великі сніжинки, викликавши недовірливий подив німців. Про це повідомляє Der tagesspiegel, передають Патріоти України.

У Берліні та Бранденбурзі дощ, який йшов з ранку, змінився густим снігопадом, але справжніх снігових ландшафтів немає: земля для цього занадто тепла.

Напередодні німецькі метеорологи прогнозували в столиці дощ і тепло до +9 градусів. Представник Німецької служби погоди (DWD) визнав: "Ми не передбачали цього до такої міри, що були трохи здивовані".

З травня 1983 року метеостанція в Потсдамі повідомляла про травневий сніг тільки три рази. Той факт, що зараз йде сніг, є не наслідком зміни клімату, а нормальним погодним явищем, вважають німецькі синоптики.

Вони зазначають, що квітень був холодним - середня температура впала на 1,3 градуса в порівнянні з періодом з 1961 по 1990 роки та склала близько +6 градусів. А якщо порівнювати з даними останнього десятиліття зниження температури у квітні склало 2,9 градуса.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...