Замість жовто-блакитних хвиль: Герб Одеси розфарбували у кольори "георгіївської стрічки"

На багатометровій стелі, яка розміщена при в'їзді до міжнародного аеропорту "Одеса", з'явилося велике зображення "георгіївської" стрічки.

Невідомі розфарбували Герб Одеси у чорний і помаранчевий кольори, перетворивши на заборонену в Україні символіку - "георгіївську" стрічку, передають Патріоти України.

На багатометровій стелі, яка розміщена при в'їзді до міжнародного аеропорту "Одеса", з'явилося велике зображення "георгіївської" стрічки. На стелі, яку видно здалеку, - герб Одеси на тлі блакитної хвилястої смуги, що символізує Чорне море, невідомі розфарбували "хвилі" в чорний і помаранчевий кольори, перетворивши "море" на заборонену в Україні символіку, повідомляє громадський активіст Дем'ян Ганул у Facebook.

Проукраїнські активісти дізналися про це і перефарбували "хвилю" в кольори Державного прапора України - синій і жовтий. Коли вони зафарбовували заборонену символіку, до стели прибула поліція і представники комунальних служб, які заявили, що відновлять зображення в первісному вигляді.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.