"Замочили в сортире": Найманець розкрив правду про ліквідацію відомого ватажка "ДНР" (відео)

Сергій Журіков з позивним "Ромашка" командував терористами в першому бою АТО на Донбасі, коли 13 квітня 2014 року в Слов'янську в результаті нападу на співробітників СБУ загинув капітан "Альфи" Геннадій Біліченко.

Сергій Журіков. Фото: ATR.

Відомого ватажка терористів "ДНР" Сергія Журікова з позивним "Ромашка" вбили в туалеті. Про це в інтерв'ю на Youtube-каналі розповів інший бойовик "республіки" Андрій Єременко з позивним "Вітер", зазначивши, що в смерті Журікова звинувачували українських снайперів, передають Патріоти України.

"Найважче було в Слов'янську. Бо там, так би мова, працювали самі на себе і не знали звідки прилетить. Це почалося після смерті "Ромашки". Тому що коли він загинув, нас запевняли, що відпрацював снайпер. А насправді його хтось убив в туалеті? ну або курилці. Після цього пішло повна недовіра. Вийшли (з міста – Ред.) ми в кінці липня 2014 року", – розповів Єременко.

Бойовик Сергій Журіков з позивним "Ромашка" командував терористами в першому бою АТО на Донбасі, коли 13 квітня 2014 року в Слов'янську в результаті нападу на співробітників СБУ загинув капітан "Альфи" Геннадій Біліченко.

Журік також взяв участь в нападі банди Ігоря Гіркіна на фотограмметричний центр ЗСУ в Сімферополі 18 березня 2014 року, в результаті якого бойовики влаштували безладну стрілянину, застрелили російського найманця Руслана Казакова і вбили першого українського військовослужбовця - Сергія Кокуріна.

ЗМІ повідомляли, що Журіков міг бути співробітником охоронної структури Києво-Печерської Лаври і був "позаштатним паламарем Києво-Печерської Лаври". Убили бойовика 2 травня 2014 року. Єременко Андрій народився 15.04.1981 в Криму, внесений на "Миротворець". На сайті вказано, що він "зрадник батьківщини і бойовик НЗФ".

На Південному Поділлі знайшли скарб срібла 15 ст. кримського хана, який за намовленням правителя Московії захопив та пограбував Київ

субота, 4 травень 2024, 10:12

В Подільському районі Одеської області знайшли скарб часів Кримського ханства. 140 срібних монет, викарбуваних у 1480-х роках, були сховані у маленькому глечику, повідомила напередодні громадська організація Краєзнавці Одещини у Facebook. . Вказано, щ...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 9:57

Військовозобов'язані громадяни в Україні отримують повістки для оновлення військово-облікових даних. У разі, якщо людина не прибуває до військкомату чи не проходить ВЛК, його дані передають до Національної поліції. Про це в межах єдиного телемарафону ...